SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Molimo detaljno pročitajte tekst u nastavku: MotovunHouse

Korištenjem kontakt forme prikuplja se Vaše ime, prezime i email adresa i broj telefona. Podatci se prikupljaju u svrhu korištenja prilikom odgovora na upit koji je upućen od strane osobe koja koristi kontakt formu.

Administratori stranice su jedine osobe koje imaju pristup tim podatcima. Podatci su pohranjeni u obliku poruke (email) i oni mogu biti uklonjeni na zahtjev dotične osobe. Podatci nisu dostupni nikome osim administratorima web stranice. Sav sadržaj podataka se procesira u Republici Hrvatskoj.

Pristup podatcima imaju samo administratori, te se oni ne dijele s nikime. Korisnicima je omogućeno u bilo kojem trenutku zatražiti prestanak dobivanja obavijesti, kao i potpuno uklanjanje njihovih podataka iz baze podataka. Također napominjemo da web softver ostavlja tzv. cookie, tekstualnu datoteku koja sadrži komadiće informacija (kao npr. odabrane postavke na web stranici), u cacheu Vašeg internet preglednika. Softver ne prikuplja niti šalje bilo koji drugi oblik informacija na Vaše računalo.Odabirom “Prihvaćam” pristajete i prihvaćate pročitana pravila.

to-topto-top