SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Istažite

VELIKA KUĆA

ZA SMJEŠTAJ VEĆEG BROJA OSOBA

čak i do tri (3) obitelji, nudimo Vam našu VELIKU kuću, gdje se udobno može smjestiti max. deset (10) osoba. Ova je kuća udaljena od centra 50-ak koraka, i kao naša manja kuća, nalazi se u mirnoj i tihoj ulici. Veliki komfor za veliki broj ljudi je moguć i zbog činjenice kako VELIKA kuća ima tri (3) sobe i tri (3) kupaonice, svaka s tušem i WC-om. Sve su sobe klimatizirane. Vanjska terasa s roštiljem je idealna za druženje ili odmor na otvorenom.

Kućni ljubimci dobrodošli

Besplatan Wi-Fi

3 sobe

3 kupaonice

Max 10 osoba

Terasa i roštilj

Detaljnije

INFORMACIJE

Na samom vrhu motovunskog brda, gotovo u strogom centru , nalazi se Motovunhouse, gradska kuća sagrađena 1761. g. Na romantičnoj i mirnoj lokaciji, temeljito obnovljena i preuređena za ugodan boravak do 10 osoba.
Prednja terasa je ujedno i ulaz u prizemlje gdje se nalazi prostrana blagovaonica s kompletno opremljenom kuhinjom.
Tražite li smještaj, sobe, apartman ili kuću, odaberite Motovunhouse za svoj ugodan dom u Istri.
Ukupno ima tri (3) sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i Wc-om. Dvije su spavaonice i dnevni boravak. Obje su spavaonice trokrevetne, a nalaze se na 1., odnosno 2. katu. U spavaonici na 2. katu moguće je dodati i jedan pomoćni ležaj za dijete.
Na 3. se katu nalazi ugodan dnevni boravak, jednostavno opremljen, pogodan za opuštanje, čitanje, slušanje glazbe ili jednostavno za uživanje u predivnom pogledu na vinograde i netaknutu prirodu. U sklopu boravka, u povišenju iznad 3. kupaonice, nalazi se prostor sa još 2 ležaja.
Iz boravka se izlazi na stražnju terasu koja povezuje kuću i gradske zidine i koja je idealno mjesto za boravak na suncu tijekom dana, kao i za razgovor i druženje pod zvijezdama, uz vatru, roštilj i gutljaj domaćeg vina iz obližnjih podruma.
Sobe su klimatizirane uređajima koji imaju mogućnost grijanja i hlađenja tako da boravak u kući nije ograničen isključivo na ljetne mjesece.
Parking je od kuće udaljen 30 m.
Boravak gostiju s kućnim ljubimcima moguć je po prethodnoj najavi.

Galerija

Velika kuća

Kalendar

RASPLOŽIVOSTI

to-topto-top